Culturele activiteiten organisatie voor jong en oud

Spotjes: Bootjes

 

Bootjes vouwenVolgende: 11 maart

Spotjes is een creatieve zaterdagochtend voor jongens & meisjes in de basisschoolleeftijd, waar wordt gewerkt met veel verschillende materialen en technieken.

Het zonnetje schijnt op de eerste bloemetjes in de tuin, de bomen staan met hun dikke knoppen ook te zonnebaden en op het water zie je al de eerste bootjes dobberen. Kortom, we zijn heel blij met het voorjaar dat zich voorzichtig al laat zien. Het Spotjesteam heeft daarom voor jullie iets bedacht waarin de lente goed zichtbaar is. Om vrolijk van de worden: we gaan zaterdag 11 maart  bootjes bouwen.

Jongens & meisjes van 4 t/m 11 jaar, die zelfstandig kunnen knutselen zijn welkom. Onder de ervaren leiding van Leny, Leonie, Marionne, Marijke, Miriam, Yvonne, Janny en Rebecca wordt er met z'n allen een gezellige en creatieve ochtend van gemaakt.

We beginnen om 9.30 en zijn om 11.30 uur klaar. Als bijdrage vragen we € 3,00 (incl. materiaal, drinken en snoepje). Je kunt ons vinden op de bovenverdieping bij Kidswereld, Platanenlaan 3 (sportcomplex Vreelandseweg).

De ochtenden worden druk bezocht, kom dus bijtijds, want vol = vol. Kinderen jonger dan 4 jaar moeten we helaas teleurstellen.

We kijken naar jullie uit!

Agenda

08-04-2023Paas-puzzeltocht
13-05-2023Eindfeest