Culturele activiteiten organisatie voor jong en oud

Spotjes

Vind je het leuk om te knutselen? Het Spotjesteam (onder leiding van Leny, Leonie, Marionne, Marijke, Miriam, Yvonne, Janny en Rebecca) geeft van september t/m mei op iedere tweede zaterdag van de maand een creatieve ochtend. Jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar kunnen dan een fantasierijk kunstwerk maken, dat natuurlijk mee naar huis mag worden genomen.

De entree is € 3,00 (incl. materiaal, drinken en snoepje) en je vindt ons op de bovenverdieping bij Kidswereld, Platanenlaan 3 (sportcomplex Vreelandseweg).

De volgende Spotjes zijn 7 november: lichtjesfeest! > vanwege de nieuwe maatregelen m.b.t. COVID19 zijn deze Spotjes AFGELAST.

Op zaterdag 7 november gaan de Spotjes mooie lichtjes maken ter gelegenheid van Sint Maarten op 11 november. Dit jaar zal langs de deuren te gaan niet zo'n goed idee zijn (tenzij het veilig kan en de ouders op afstand blijven), maar je kunt er ook de tuin of het balkon gezellig mee maken. Hoe dan ook: wij gaan weer heerlijk met elkaar knutselen in Kidswereld.

Vorige maand is alles geweldig goed verlopen. Mede dankzij de kids zelf en de ouders! We houden ons aan de huidige coronaregels en we hebben besloten het maximale aantal kinderen terug te brengen naar 20. En als je niet lekker bent moet je helaas thuis blijven.

Het team staat zaterdag weer klaar en kijkt naar jullie uit. We beginnen om 9.30 en zijn klaar om 11.30 uur. En neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee. We willen niemand teleurstellen, dus kom wel lekker op tijd.

Corona-maatregelen: beneden is de nieuwe looprichting via de tribune met pijlen aangegeven. Boven worden jullie bij de zijdeur ontvangen en daarna is alles weer als vanouds. We gebruiken de hele bovenverdieping en hebben daardoor veel ruimte om te knutselen. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen weer ophalen op dezelfde plek, aan de zijdeur boven bij de vuurtoren.

De volgende Spotjes staan gepland op:

in 2020: 12 december: de kerstman ● in 2021: 9  januari: pop op stok ● 6 februari: voederplank ● 6 maart : boerderijdieren ● 3 april: paaseieren zoeken ● 27 april: Koningsdag ● 29 mei: disco lamp